Over mij!

Over mij stoffen Materialen over mij

Hoi, leuk dat je meer over mij en mijn bedrijf te weten wilt komen! Ik ben Daniëlle, 38 jaar, getrouwd en mama van twee kindjes. Ik woon in een piepklein dorpje onder de rook van Utrecht en werk lekker vanuit huis. Gelukkig word ik niet alleen van mijn werk voor Pukkiez, maar ook van leuke dingen doen met mijn gezin, bakken & koken zonder pakjes en zakjes, concerten bezoeken van de Belgische band Clouseau en tot rust komen in de natuur. 

Al vroeg achter de naaimachine
Op jonge leeftijd zat ik al achter de naaimachine om kleertjes te maken voor pasgeboren neefjes en nichtjes. Mijn handige, creatieve moeder leerde mij de basistechnieken van de naaimachine. Jarenlang heb ik er niets mee gedaan. Ik volgde de bachelor-opleiding International Business & Languages, gevolgd door de master-opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen en vond leuke banen in de marketingcommunicatie. Tijd voor creatieve projecten maakte ik niet, totdat mijn werkgever zijn deuren sloot toen ik zwanger was van mijn zoontje. Toen begon het te kriebelen. Ik maakte een groot deel van zijn babyuitzet zelf. Vlak voor de geboorte van mijn dochtertje besloot ik om die leuke spulletjes niet alleen meer voor mij zelf te maken. Dat was de start van Pukkiez. Het vinden van een naam was niet moeilijk. Mijn kinderen zijn mijn pukjes; een kleine stap van pukjes naar de bedrijfsnaam Pukkiez! 

Aan de slag aan de keukentafel
Tijdens schooltijden van mijn kinderen werk ik aan mijn producten voor Pukkiez. Lekker thuis aan de eettafel, met een fijn muziekje op en een kopje thee binnen handbereik. Om mijn producten geheel naar wens te maken, werk ik samen met jou naar een definitief ontwerp. Daarbij doe ik een voorstel voor kleuren en stoffen, uiteraard voorzien van foto's. Eigen inbreng van de klant vind ik heel leuk. Samen komen we tot een mooi ontwerp! Het geeft mij ontzettend veel voldoening om met liefde iets voor iemand te maken en dan te horen dat hij of zij er heel erg blij mee is. En hoe leuk is het om foto's te ontvangen van de tevreden klantjes? 

Van baby-uitzet naar cadeaus voor baby's, peuters, kleuters en mama's
Ik startte met het maken van de baby-uitzet van mijn kinderen. In het begin bestond mijn assortiment dan ook vooral uit handgemaakte babyproducten van stof. Van babycapes tot aankleedkussenhoezen, van luieretuis tot bijtringen, van naamslingers tot babynestjes, van bandana slabbetjes tot boxkleden. Mijn kinderen werden groter, net als mijn assortiment. Er kwamen rugtasjes bij voor gymspullen, feestslingers voor verjaardagen, keukenschortjes voor groot & klein, poppenspulletjes en knikkerzakjes. Op de meeste van mijn producten kun je een naam of letter laten plaatsen. Een bijzonder product zijn de speciale opbergzakjes voor Kanjerkettingen van kinderen met kanker. 

En verder...
Met Pukkiez wil ik nog heel veel klanten blij maken. Met producten die geheel op maat gemaakt zijn, maar ook met toffe kant-en-klare (kraam)cadeaus die je zo in mijn webshop kunt aanschaffen. Die webshop komt trouwens binnenkort online. Tot die tijd kun je mijn voorraad vinden in mijn Etsy-shop. Daarnaast zou ik het leuk vinden als mijn producten een mooi plekje konden krijgen in een babywinkel of speelgoedwinkel. Maar dan niet zo’n super commerciële winkel van een grote keten, maar een authentieke met mooie, bijzondere spulletjes, die je niet overal vindt. Weet je er eentje? Dan houd ik mij aanbevolen voor tips!

Wil je meer van mij weten? Stuur mij gerust een berichtje! Dat mag uiteraard ook via Instagram (@pukkiez_nl) of Facebook (@pukkieznl)!