Blog: 3 tips voor een handgemaakt Moederdagcadeau!

12 maart 2023 - Door Daniëlle
Breek jij ook elk jaar weer je hoofd over wat je moet geven voor Moederdag? Je wilt ook niet elke keer aankomen met die bos bloemen, fles wijn of doos chocola. Waarom kies je dit jaar niet een keer voor een handgemaakt cadeau voor jouw lieve moeder? Een cadeau dat je met zorg hebt laten samenstellen, speciaal afgestemd op wat zij mooi vindt. Daarmee laat je pas echt zien hoe belangrijk ze voor jou is! 

In deze blog vind je mijn drie tips voor handgemaakte cadeaus voor Moederdag. Lees je mee? 

Uniek en persoonlijk 

Kies je voor een handgemaakt cadeau, dan weet je zeker dat je een origineel cadeau in handen hebt. Elk product wordt handgemaakt en is daarmee uniek. 

Daarnaast kun je het perfect afstemmen op wat je moeder mooi vindt. Houdt je moeder van felle kleuren of is ze meer van de naturel tinten? Je kunt de combinatie kiezen die bij jouw moeder past. Je zou er zelfs haar naam of 'mama' op kunnen laten zetten voor een extra persoonlijk tintje! 

handgemaakte shopper op maat Silvya

Handgemaakte shopper Playa

Tip 1 - een handige shopper

Iedere moeder kan een fijne shopper gebruiken. Om wat kleine boodschapjes in te vervoeren, om mee te nemen naar het werk of het strand of te gebruiken tijdens een dagje shoppen. 

Naar de shoppers op maat

Tip 2 - een vrolijk keukenschort

Is jouw moeder gek op koken en bakken? Dan is een mooi keukenschort zeker een goede cadeautip. Die hangt toch veel leuker in haar keuken dan zo'n standaard kookschort? 

Naar de keukenschorten op maat

Handgemaakt keukenschort Luiza

Handgemaakte wasbare wattenschijfjes

Tip 3 - herbruikbare wattenschijfjes

Vindt jouw moeder het belangrijk om haar huid goed te verzorgen? En gebruikt ze nog steeds de wegwerp-wattenschijfjes van de drogist? Geef haar dan een setje wasbare wattenschijfjes! Handig in het gebruik en ook nog eens beter voor het milieu. 

Naar de wasbare wattenschijfjes in de webshop

Een Moederdagcadeau op maat

Ik maak graag een mooi cadeau op maat voor jouw moeder. Je kunt je bestellingen op maat doorgeven tot en met zondag 16 april 2023 via het contactformulier hieronder of per mail via info@pukkiez.nl. Dan heb ik de tijd om van jouw bestelling een origineel cadeau voor jouw moeder te maken! 

Moederdagcadeaus in de webshop

Klik op de button hieronder voor alle cadeaus voor mama's in mijn webshop. Met liefde handgemaakt, maar lekker snel leverbaar. Altijd handig als je op het laatste moment nog een Moederdag-kadootje nodig hebt ;-)! 

Maak er een mooie Moederdag van! 

Naar de webshop

Heb je een vraag of wil je een cadeau op maat bestellen?
Laat het mij gerust weten!