Blog: 3 tips voor een handgemaakt Moederdagcadeau!

een handgemaakt cadeau voor MoederdagBreek jij ook elk jaar weer je hoofd over wat je moet geven voor Moederdag? Je wilt ook niet elke keer aankomen met die bos bloemen, fles wijn of doos chocola. 

Waarom kies je dit jaar niet een keer voor een handgemaakt cadeau voor jouw lieve moeder? Een cadeau dat je met zorg hebt laten samenstellen, speciaal afgestemd op wat zij mooi vindt. Daarmee laat je pas echt zien hoe belangrijk ze voor jou is! 

Uniek en persoonlijk 

Want kies je voor een handgemaakt cadeau, dan weet je zeker dat je een origineel cadeau in handen hebt. Elk product wordt handgemaakt en is daarmee uniek. 

Daarnaast kun je het perfect afstemmen op wat je moeder mooi vindt. Houdt je moeder van felle kleuren of is ze meer van de naturel tinten? Je kunt precies de combinatie kiezen die bij jouw moeder past. Je zou er zelfs haar naam of 'mama' op kunnen laten zetten voor een extra persoonlijk tintje! 

Maar wat koop ik dan voor Moederdag?

Natuurlijk kan ik je ook drie fijne cadeautips geven voor handgemaakte cadeaus voor Moederdag! 
 
handgemaakte shopper playa  

1. Een handige shopper

Iedere moeder kan een fijne shopper gebruiken. Om wat kleine boodschapjes in te vervoeren, om mee te nemen naar het werk of het strand of te gebruiken tijdens een dagje shoppen. 

>> naar de shoppers
 
handgemaakt keukenschort luiza  

2. Een vrolijk keukenschort

Is jouw moeder gek op koken en bakken? Dan is een mooi keukenschort zeker een goede cadeautip. Die hangt toch veel leuker in haar keuken dan zo'n standaard kookschort? 

>> naar de keukenschorten
 

 

3. Herbruikbare wattenschijfjes

Vindt jouw moeder het belangrijk om haar huid goed te verzorgen? En gebruikt ze nog steeds de wegwerp-wattenschijfjes van de drogist? Geef haar dan een setje wasbare wattenschijfjes! Handig in het gebruik en ook nog eens beter voor het milieu. 

>> naar de wasbare wattenschijfjes


Een Moederdagcadeau op maat

Ik maak graag een mooi cadeau op maat voor jouw moeder. Je kunt je bestellingen op maat doorgeven tot en met maandag 18 april via info@pukkiez.nl. Dan heb ik de tijd om van jouw bestelling een origineel cadeau voor jouw moeder te maken! 


Moederdagcadeaus in de webshop

Hieronder vind je het overzicht van de Moederdagcadeaus in mijn webshop. Met liefde handgemaakt, maar lekker snel leverbaar. Altijd handig als je op het laatste moment nog een Moederdag-kadootje nodig hebt ;-)! 

Klik op de afbeelding en je wordt direct naar mijn webshop op Etsy geleid. Daar vind je alle informatie en kun je meteen bestellen. Ik adviseer je om je bestelling voor Moederdag in mijn webshop uiterlijk 2 mei te plaatsen ivm de vertragingen bij PostNL.

Maak er een mooie Moederdag van! 
 

handgemaakte shopper playa handgemaakte shopper retro handgemaakte shopper flores handgemaakte shopper leopardo

 

handgemaakte shopper monstera handgemaakt keukenschort Inez handgemaakt keukenschort Reya handgemaakt keukenschort Sofia

 

handgemaakt keukenschort coo handgemaakt keukenschort flora handgemaakt keukenschort luiza handgemaakte wattenschijfjes mix


 

wasbare wattenschijfjes beige wasbare wattenschijfjes grijs wasbare wattenschijfjes petrol