Een uniek en persoonlijk cadeau op maat

Zoek jij een origineel, persoonlijk kindercadeau? Een kraamcadeau dat helemaal past bij de wensen van je vriendin, die net moeder is geworden? Een keukenschortje voor je dochtertje, dat zo gek is op bakken in haar keukentje? Een poppendraagdoek voor je neefje, die de hele dag met zijn knuffels rond sleept? Of een fijne shopper voor die lieve vriendin? 

Die unieke, handgemaakte cadeaus voor baby’s, peuters, kleuters en mama’s vind je bij Pukkiez!

Samen met jou bekijk ik wat je wensen zijn. Denk daarbij aan het type cadeau, de kleuren en patronen van de stof. Vervolgens maak ik een mooi voorstel voor je, inclusief ontwerp, prijzen en levertijd. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten. Daarna ga ik aan de slag om te zorgen dat jij straks een onvergetelijk cadeau in handen hebt! 

KanjerKettingzakje

Voor kleine kanjers, die in het bezit zijn van een KanjerKetting, maak ik persoonlijke opbergzakjes. 

Meer over de KanjerKettingzakjes

Kanjerkettingzakje op maat Noor

Cadeaubon cadeau op maat

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau, maar weet je nog niet precies wat je wilt geven? Of wil je zeker weten, dat jouw cadeau goed past bij de wensen van de ontvanger? Kies dan een cadeaubon van Pukkiez. De ontvanger kan hem inleveren bij een bestelling voor een geheel op maat gemaakt cadeau!

Meer over de Pukkiez cadeaubon

Handige haaketuis en projecttassen

Samen met Cora's Knit Knacks ontwikkelde ik een haaketui voor het opbergen van je haaknaalden, schaar, naalden en steekmarkeerders. En fijne projecttassen om jouw kunstwerk in wording en de benodigde wol in op te bergen! 

Naar de haaketuis & projecttassen

haaknaaldenetui op maat

Niet gevonden wat jij zocht?

Zoek je iets anders? Neem even contact met mij op om te zien of ik het voor je kan maken!

Heb je een vraag of wil je een cadeau op maat bestellen?
Laat het mij gerust weten!