Handgemaakte verjaardagsslinger van stof (feestslinger XL)

Handgemaakte Feestslinger Cheeta Handgemaakte feestslinger Florine Handgemaakte feestslinger Kim

Met een vrolijke, handgemaakte slinger wordt elk feestje leuker! Leuk voor een verjaardag, een feestje of een babyshower. Voor op school, in een winkel, op kantoor, op het kinderdagverblijf of natuurlijk lekker thuis.Kies de lievelingskleur van de jarige of een kleur die past bij je interieur. 

De feestslinger XL is maar liefst 5,5 meter lang en is gemaakt van stoffen met het GOTS- of Oekotex-kenmerk. Die stoffen zijn op een wijze geproduceerd, die goed is voor mens, dier en natuur. Anders dan plastic of papieren verjaarsdagsslingers gaan deze stoffen slingers jarenlang mee. Al met al een heel fijn duurzaam alternatief dus!

Hoe bestel ik een handgemaakte verjaardagsslinger?

Ik maak graag een feestslinger op maat voor je. Mail mij via info@pukkiez.nl de gewenste kleuren en/of patronen. Dan maak ik een unieke vlaggenlijn voor je! 

Inspiratie nodig voor jouw verjaardagsslinger? Bekijk hier eerder gemaakte slingers. 


Specificaties verjaardagsslinger op maat

  • Afmetingen slinger: 5,5 meter. Andere maten zijn natuurlijk ook mogelijk.  
  • Afmetingen vlaggetjes:  ongeveer 26 centimeter bij 20 centimeter (hoogte x breedte bovenzijde). Tussen de vlaggetjes zit zo'n 20 centimeter ruimte. Aan beide zijkanten van de slinger is zo'n 50 centimeter vrij om hem aan op te hangen
  • Aantal vlaggetjes: 12. De vlaggetjes hebben aan de achterkant dezelfde stof als aan de voorkant
  • Materiaal: katoen


​De slinger is natuurlijk aan te passen naar jouw wensen. Wil je een langere slinger of meer vlaggetjes? Neem even contact op over de mogelijkheden. 
 

​Wat kost een handgemaakte verjaardagsslinger? 

  • Vanaf-prijs: 34,95 euro. Deze prijs is exclusief verzendkosten. ​Verzendkosten zijn voor de koper.
  • Verzending per brievenbuspost naar een adres in Nederland (4,95 euro met track & trace). Woon je in een ander land? Neem dan even contact met mij op voor de verzendkosten. 
  • Je kunt je bestelling eventueel ook op afspraak ophalen in Uitweg.

Mag ik een originele slinger voor jouw volgende feestje maken? Heel leuk! Stuur een e-mail naar info@pukkiez.nl met je wensen. Je ontvangt snel een uitgebreid voorstel van mij. 

Heb je snel een slinger nodig? Bekijk hier de actuele voorraad.