Wasbare wattenschijfjes (mini-washandjes)

Wasbare wattenschijfjes voor thuis met opbergzakje Wasbare wattenschijfjes voor thuis petrol Wasbare wattenschijfjes voor thuis gebruik
Gebruik jij regelmatig wegwerp-wattenschijfjes? En zou je graag willen overstappen op een milieuvriendelijker alternatief? Maak dan gebruik van de nieuwe, herbruikbare wattenschijfjes van Pukkiez!  

Wasbare wattenschijfjes als duurzaam alternatief

Samen met Maaike van Schoonheidssalon Intenz ontwikkelde ik fijne, herbruikbare wattenschijfjes.

Het zijn eigenlijk mini-washandjes, die precies om je vingers passen en waarmee je je gezicht goed kunt reinigen. De washandjes zijn gemaakt van een zachte badstof. Hierdoor voelen de washandjes fijn aan en zorgen ze tegelijkertijd voor een lichte scrubbend effect op je huid.

De ene kant van het washandje kun je gebruiken om je make-up met een milk eraf te halen, en op de andere kant doe je wat lotion om de PH-waarde van je huid weer te neutraliseren. Ideaal: 1 washandje voor 2 producten! 

Je kunt de herbruikbare wattenschijfjes wassen met de wasmachine (tot 60 graden) en daarna in de droger doen. 

De wattenschijfjes worden geleverd per setje van tien in een opbergzakje. Het opbergzakje kun je gemakkelijk ophangen aan het haakje. Je kunt er eventueel een ecologisch waszakje bij bestellen, zodat de wattenschijfjes niet gaan zweven in je wasmachine. 

Specificaties herbruikbare wattenschijfjes

  • Handgemaakt
  • Materiaal: badstof & tricot sierbandje (Oekotex keurmerk)
  • Wasbaar op 60 graden, ook in de droger
  • Geleverd in een setje van 10 stuks, inclusief opbergzakje
  • Mogelijkheid tot het bijbestellen van een ecologisch waszakje
  • Op dit moment verkrijgbaar in de kleuren beige, petrol en grijs

Wat kost een setje wasbare wattenschijfjes? 

  • Basisset: 18,95 euro. Je ontvangt een set van tien wattenschijfjes, inclusief opbergzakje. 
  • Basisset inclusief waszakje: 21,95 euro. Je ontvangt een set van tien wattenschijfjes, inclusief opbergzakje en waszakje. 
  • ​Verzendkosten: 4,95 euro (brievenbuspost, naar een adres in Nederland). Woon je in een ander land? Neem dan even contact met mij op voor de verzendkosten.
  • Je kunt je bestelling eventueel ook op afspraak ophalen in Uitweg.
 

Ja, ik wil graag een setje wasbare wattenschijfjes!

Wil je een setje bestellen? Superleuk!  Stuur mij dan even een mailtje via info@pukkiez.nl en ik kom snel bij je terug met alle informatie. Heb je vragen? Laat het mij ook gerust weten! 

En woon je in de buurt van Lisse? Dan kun je een grijze variant van de wattenschijfjes aanschaffen bij Schoonheidssalon Intenz in Lisse (zie de foto rechtsonder). Maaike kan je dan ook meteen perfect adviseren welke producten je het beste kunt gebruiken om jouw huid te reinigen! 

In de webshop kun je ook rechtstreeks een setje bestellen. 

Naar de webshop

 
Wasbare wattenschijfjes petrol Wasbare wattenschijfjes voor thuis Wasbare wattenschijfjes grijs