Bestellen

Heb je iets leuks gezien op onze website? Of wil je weten of je een product bijvoorbeeld in een andere kleur kunt krijgen of gepersonaliseerd met een naam? Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Babycape StarblueHoe gaat het bestellen in zijn werk?
1. Informeer ons over je wensen
Stuur een e-mail naar info@pukkiez.nl met de volgende informatie:

  • Type product
  • Voorkeur voor kleuren
  • Op maat gemaakt: de naam die op het product vermeld moet worden
  • Je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres)
  • Het factuuradres en afleveradres (indien afwijkend) 

2. Bevestiging van je bestelling en factuur
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je om je bestelling in gang te zetten. Mocht je een product op maat besteld hebben, dan ontvangt je uiteraard eerst een voorstel over de uitvoering van het product. Wij sturen je verder een e-mail met daarin de gegevens van de je bestelling, de factuur, de verwachte levertijd en de betaalgegevens.

De prijzen op onze website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn voor de koper. Je vindt een indicatie van de verzendkosten op de overzichtspagina's van de verschillende producten en op de detailpagina's van de voorraad-producten. Producten met een naam erop worden altijd als brievenbuspakje met track & trace verzonden (verzendkosten 4,95 euro) of als pakketpost (verzendkosten vanaf 7,95 euro). Je kunt je bestelling eventueel ook op afspraak afhalen in Uitweg.
 
3. Betaling
Wij nemen je bestelling in productie, zodra wij je betaling ontvangen hebben. Pukkiez is een onderdeel van Upwords. Wij verzoeken je daarom vriendelijk om het bedrag van de factuur binnen 7 dagen naar ons over te maken op het rekeningnummer NL24 KNAB 0257 6657 14 van Upwords onder vermelding van je naam en het factuurnummer. Je ontvangt uiteraard een e-mail als wij aan je bestelling gaan beginnen.
 
4. Verzending
Is je product klaar, dan bieden wij het product aan als (brievenbus)pakketje bij een servicepunt van PostNL. Je ontvangt een e-mail als wij dit gedaan hebben. Uiteraard ontvangen wij graag nog van jou een berichtje als je je bestelling ontvangen hebt.
 
Retourneren & Garantie
Alle producten van Pukkiez worden handgemaakt en met de grootste zorg geproduceerd. Heb je toch spijt van je bestelling, ben je niet tevreden over het product of wil je om andere reden je bestelling annuleren? Neem dan binnen 7 werkdagen na ontvangst van het product contact met ons op en vermeld in je e-mail je factuurnummer, volledige naam, adresgegevens en de reden van retourneren. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om dit verder af te handelen.
 
Let op:

  • Je dient binnen 7 werkdagen na ontvangst van het product contact met ons op te nemen. Daarna kunnen je producten niet meer geretourneerd worden.
  • Je betaalt zelf de verzendkosten van het retourneren van het product aan Pukkiez.
  • Producten moeten ongebruikt, ongewassen en onbeschadigd zijn.
  • Producten dienen in de originele verpakking met eventuele kaartjes opgestuurd te worden.
  • Producten op maat kunnen niet geruild of geretourneerd worden. 


Kleuren en afmetingen
Wij proberen de informatie per product zo zorgvuldig mogelijk op onze website te plaatsen. Zo worden de afbeeldingen van onze producten niet bewerkt. De kleuren kunnen echter wel iets afwijken door bijvoorbeeld de instellingen van je beeldscherm.
 
Onze producten worden handgemaakt en zijn dus uniek. Hierdoor is het mogelijk, dat de afmetingen iets verschillen van de informatie op de website. Deze verschillen zullen echter altijd miniem zijn.