Over Daniëlle

Producten waar met liefde aan is gewerkt. Cadeaus, die met zorg zijn uitgezocht voor de ontvanger. Een lieve kaart met een persoonlijke boodschap. Ik hou ervan! En dat zie je terug in mijn werk voor Pukkiez. Ik zorg dat ook jij het perfecte cadeau kunt geven.
 

Meer over mij Danielle

Er was eens een 7-jarig meisje met een naaimachine…. 

Samen met mijn moeder maakte ik babykleding voor mijn pasgeboren neefje. Zelf stofjes uitzoeken, knippen, spelden en natuurlijk naaien. Trots dat de 7-jarige ik was op het resultaat!

Precies daar start het verhaal van Pukkiez. Mijn moeder leerde mij de basistechnieken van de naaimachine. De rest heb ik mijzelf de laatste jaren aangeleerd door veel te kijken, te oefenen, uit te halen en het nog een keer te proberen. En dat trotse gevoel? Dat heb ik nog steeds als ik een mooie bestelling afrond voor Pukkiez.

Creatief ben ik altijd gebleven, van knutselclubjes tot een cursus schilderen met aquarelverf. Maar het naaien verdween naar de achtergrond. Te druk met studie en werk. De naaimachine bleef in de kast.

Na jarenlang in de marketingcommunicatie gewerkt te hebben, ging het weer kriebelen tijdens de zwangerschap van mijn oudste. In de baybwinkels zag je overal dezelfde pakjes, dezelfde badcapes, dezelfde boxkleden. Ik wilde iets unieks en ik dacht: "waarom probeer ik het niet zelf te maken?" 

Ik kreeg een naaimachine van mijn moeder, begon met het naaien van de babyuitzet en kon niet meer stoppen. Het is zo’n heerlijk gevoel om iets zelf kunnen maken, zoals jij het wilt!

Sindsdien maak ik andere mensen blij met mijn unieke, zelfgemaakte producten. Mijn assortiment is meegegroeid met mijn kinderen. Naast kraamcadeaus vind je bij Pukkiez ook leuke, handgemaakte kindercadeaus, zoals rugzakjes met naam voor de eerste schooldag, fleurige feestslingers, leuk poppenspul en knikkerzakjes.   

Het geeft mij ontzettend veel voldoening om met liefde iets voor iemand te maken en dan te horen dat hij of zij er heel erg blij mee is. Wat mag ik voor jou maken? Laat je het mij weten via het contactformulier onderaan deze pagina? 

Danielle aan het werk

Meer over Danielle

Typisch Daniëlle

  • Mama van 2 (een dochtertje en een zoontje). Ik noem ze mijn Pukjes. Dan weet jij vast waar mijn bedrijfsnaam Pukkiez vandaan komt!
  • Gek op koken en bakken. Ik kook het liefst zonder pakjes en zakjes en ik bak elke dag ons eigen brood. De geur van versgebakken brood, heerlijk!
  • Bang voor vogels. Groot of klein, het formaat maakt niet uit. Stoffen met vogels erop maken mij trouwens niet angstig.
  • Recht knippen is lastig. Ook in stof. Gelukkig komt dat altijd weer goed als de stoffen onder de naaimachine door zijn geweest. Stikken kan ik namelijk wel keurig recht.  
  • Fan van (de muziek van) de Belgische band Clouseau. Als 9-jarig meisje was ik ontzettend verliefd op Koen Wauters. Ruim 30 jaar later is het bezoeken van concerten van deze band nog steeds ultieme ontspanning. 
     

Heb je een vraag of wil je een cadeau op maat bestellen?
Laat het mij gerust weten!