Blog: de leukste handgemaakte kindercadeaus voor de feestdagen!

Blog de leukste handgemaakte cadeaus voor de kerst

 4 november 2021

Heb jij het perfecte cadeau voor jouw kinderen voor de feestdagen al gevonden? 

De feestdagen zeg je? Ja zeker, want die feestdagen komen al snel dichterbij. De pakjesboot van Sinterklaas komt volgend weekend aan in Nederland en het is nog minder dan twee maanden tot Kerst. Maar wat voor cadeaus doe jij in die zak of leg jij onder de boom? Het zoveelste doosje Lego of die 25ste knuffel? 

In deze blog geef ik je een aantal tips om een keer een ander cadeau te geven tijdens de feestdagen. Heb je er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om een handgemaakt cadeau te geven? 

Uniek & geheel naar wens

Zo'n handgemaakt cadeau wordt namelijk geheel op maat gemaakt voor jouw kindje. Je weet dus zeker dat het qua kleuren past bij wat je kindje mooi vindt. En nog belangrijker: het cadeau is uniek! Niemand krijgt hetzelfde cadeau als jouw kindje. 

Wat voor handgemaakt cadeau is dan leuk om te geven? 

handgemaakt feestdagencadeau knikkerzakje handgemaakt feestdagencadeau mini-shopper met naam handgemaakt feestdagencadeau rugzakje met naamhandgemaakt feestdagencadeau keukenschortje
 Een knikkerzakje

Een knikkerzakje is heel handig voor het opbergen van (natuurlijk) al die mooie knikkers, maar kan ook goed dienen als opbergzakje voor kleine auto's, poppetjes of ander klein speelgoed. Zo houd je kindje alle spulletjes makkelijk bij elkaar zonder kleine dingetjes kwijt te raken.  

Een rugzakje of mini-shopper

Denk ook eens aan een handig rugzakje of een shopper! De rugzakjes en de mini-shoppers zijn niet alleen heel handig voor bijvoorbeeld naar de opvang, maar ook ideaal om bijvoorbeeld wat lichte schoolspullen of gymspullen mee te nemen naar school. Met de naam erop raakt jouw kindje zijn of haar tas niet zo snel meer kwijt! 

Een keukenschortje

Houdt je kindje van koken? Geef dan een vrolijk keukenschortje in zijn of haar lievelingskleuren. Zo kan hij of zij in stijl meehelpen in de keuken en blijft de kleding schoon. Ook handig tijdens bijvoorbeeld het kleien ;-). 

Mooie spulletjes voor de pop

Heb je een poppenkindje thuis? Denk dan eens aan fijne spulletjes voor de lievelingspop of knuffel van je kindje. Denk daarbij aan een fijne poppencape, een handige poppendrager of een mooie poppenreiswieg

Cadeaus voor jezelf

En ben je zelf op zoek naar iets moois voor jezelf? Kijk dan eens voor een keukenschort, een handige shopper of herbruikbare wattenschijfjes
 

handgemaakt feestdagencadeau poppencape

handgemaakt feestdagencadeau poppenreiswieg

handgemaakt feestdagencadeau poppendraagdoekhandgemaakte herbruikbare wattenschijfjes feestdagencadeaus

  

 

Nog iets om over na te denken

Blog handgemaakte kindercadeaus voor de feestdagen ingepakte cadeaus

Ga jij dit keer ook voor een origineler cadeau voor de feestdagen? Dan nog wel even een tip. Bestel op tijd!

De levertijd van handgemaakte producten is over het algemeen langer dan bij een bestelling bij de grote online warenhuizen. Er gaat nu eenmaal wat meer tijd zitten in een op maat gemaakt product, zowel qua ontwerp als het inkopen van stoffen en het daadwerkelijke handwerk.

En daarnaast is de verzending bij PostNL in december vaak vertraagd.   

Mag ik voor jou een gepersonaliseerd cadeau voor de feestdagen maken?

Super leuk! Voor de feestdagen hou ik de volgende uiterste data voor op maat gemaakte bestellingen aan: 
 

  • Sinterklaas: 19 november (m.u.v. de poppenreiswieg, 15 november)
  • Kerst: 8 december


Dan is jouw cadeau hopelijk netjes op tijd binnen voor de feestdagen! 

Mail mij via info@pukkiez.nl je wensen en ik zorg dat jij een mooi cadeau kunt geven bij de feestdagen! 

Naar alle cadeaus op maat


Natuurlijk kun je ook altijd in de webshop kijken voor een handgemaakt, maar kant & klaar kindercadeau!

Je vindt er vrolijke poppendraagdoekjes, warme poppencapes, kleurrijke knikkerzakjes en handige keukenschortjes. Maar ook een aantal leuke rugzakjes en shoppers. Allemaal met liefde handgemaakt, maar lekker snel leverbaar. 

Deze zijn ook na bovenstaande data te bestellen. 

Naar de webshop