Een uniek en persoonlijk kindercadeau op maat

Zoek jij een origineel, persoonlijk kindercadeau? Een kraamcadeau dat helemaal past bij de wensen van je vriendin, die net moeder is geworden? Of zo'n handig rugzakje voor een kindje dat bijna naar school gaat? Die unieke, handgemaakte kindercadeaus vind je bij Pukkiez! 

Samen met jou bekijk ik wat je wensen zijn. Denk daarbij aan het type cadeau, de kleuren en patronen van de stof. Vervolgens maak ik een mooi voorstel voor je, inclusief ontwerp, prijzen en levertijd. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten. Daarna ga ik aan de slag om te zorgen dat jij straks een onvergetelijk cadeau in handen hebt! 

Kraamcadeaupakket

Soms ben je op zoek naar net wat meer dan een standaard kraamcadeau. Je wilt bijvoorbeeld met meerdere mensen een wat groter kado voor iemand kopen. Samen met vriendinnen of je collega's. Hoe leuk is het dan om een aantal handgemaakte cadeaus voor de newborn te laten maken? Bijvoorbeeld in de stijl van het geboortekaartje of passend bij de babykamer? Stel dan een mooi kraamcadeaupakket bij Pukkiez samen! 

Naar de kraamcadeaupakketten

handgemaakt kraamcadeaupakket op maat

Cadeaubon cadeau op maat

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau, maar weet je nog niet precies wat je wilt geven? Of wil je zeker weten, dat jouw cadeau goed past bij de wensen van de ontvanger? Kies dan een cadeaubon van Pukkiez. De ontvanger kan hem inleveren bij een bestelling voor een geheel op maat gemaakt cadeau!

Meer over de Pukkiez cadeaubon

Handige haaketuis en projecttassen

Samen met Cora's Knit Knacks ontwikkelde ik een haaketui voor het opbergen van je haaknaalden, schaar, naalden en steekmarkeerders. En fijne projecttassen om jouw kunstwerk in wording en de benodigde wol in op te bergen! 

Naar de haaketuis & projecttassen

haaknaaldenetui op maat

handgemaakt kanjerkettingzakje Noor

KanjerKettingzakje

Voor kleine kanjers, die in het bezit zijn van een KanjerKetting, maak ik persoonlijke opbergzakjes. Zo hebben ze altijd een mooi opbergplekje voor de ketting die hun zo dierbaar is. 

Meer over de KanjerKettingzakjes

Niet gevonden wat jij zocht?

Zoek je iets anders? Op deze pagina vind je alle producten die ik eerder op maat gemaakt heb. 

Of neem contact met mij op om te zien of ik het voor je kan maken!

Heb je een vraag of wil je een cadeau op maat bestellen?
Laat het mij gerust weten!