Een pakket vol handgemaakte kraamcadeaus! 

Soms ben je op zoek naar net wat meer dan een standaard kraamcadeau. Je wilt bijvoorbeeld met meerdere mensen een wat groter kado voor iemand kopen. Samen met vriendinnen of je collega's. Hoe leuk is het dan om een aantal handgemaakte cadeaus voor de newborn te laten maken? Bijvoorbeeld in de stijl van het geboortekaartje of passend bij de babykamer? Stel dan een mooi kraamcadeaupakket bij Pukkiez samen! 

handgemaakt kraamcadeaupakket op maat Else

Wat zit er in zo'n kraamcadeaupakket? 

Dat kies jij! Je kunt bijvoorbeeld denken aan een fijne badcape, een mooie naamslinger en een klein cadeausetje met een slab en een speenzakje. Een handig pakket voor onderweg met een rugzakje, luieretui en verschoningsmatje. Of ga voor een mooi speelkleed met een leuke houten bijtring met knuffeldoekje! En heeft de baby een grote broer of zus? Dan is het leuk om een badcape met een poppencape te combineren. 

Alle producten, die je voor zo'n pakket kunt bestellen, vind je bij Een cadeau op maat. 

Naar alle cadeaus op maat

Hoe ziet de handgemaakte cadeaus in het pakket eruit? 

Jij mag aangeven welke kleuren of patronen je in het kraamcadeaupakket wilt laten terugkomen. Vind je het leuk om bijvoorbeeld de kleuren van het babykaartje terug te laten komen? Of kies je liever voor een passende set bij de woon- of babykamer? Dat kan natuurlijk ook. 

Wat kost zo'n kraamcadeaupakket? 

Dat hangt geheel af van wat jij leuk vindt. Als indicatie heb ik een aantal vanaf-prijzen op een rijtje gezet. 

  • Badcape & cadeausetje: vanaf 51 euro 
  • ​Speelkleed & houten bijtring met knuffeldoekje: vanaf 73 euro
  • Babynestje & houten bijtring met knuffeldoekje: vanaf 78 euro 
  • Badcape & poppencape: vanaf 54 euro
  • Rugzakje, speenzakje en luieretui: vanaf 63 euro 

Let op: deze vanaf-prijzen zijn een indicatie en exclusief verzendkosten. De uiteindelijke prijs hangt af van onder andere de gekozen stof en de naam van het kindje. 

De verzendkosten bedragen 6,95 euro naar een adres in Nederland. 

Handgemaakt kraamcadeaupakket ingepakt

Handgeschreven kaartje met jouw boodschap

Wil je het pakket direct naar de ontvanger laten versturen? Dat kan! Ik doe er dan een bijpassend handgeschreven kaartje met jouw persoonlijke boodschap bij. 

Handgemaakt kraamcadeaupakket Jasmijn

Hoe bestel ik zo'n handgemaakt kraamcadeau-pakket? 

Stuur mij een berichtje via het contactformulier onderaan deze pagina met daarin je wensen.

Ik hoor graag van je welke producten je in het pakket wilt combineren en of je al voorkeur hebt voor kleuren of patronen. Wil je er een naam op plaatsen? Dan is het handig als ik ook de naam al van je ontvang. Op basis van jouw aanvraag maak ik een mooi voorstel voor je. 

Weet je nog niet precies wat je wilt combineren, maar heb je een bepaald budget? Ik geef je graag wat opties om een mooi pakket te vullen! 

Heb je een vraag of wil je een cadeau op maat bestellen?
Laat het mij gerust weten!