Handgemaakte haaketui en projecttas

Wist je dat ik met Cora van Cora's Knit Knacks een leuke samenwerking heb op het gebied van haakspulletjes? 

Samen met Cora heb ik een aantal mooie producten voor haar webshop mogen ontwikkelen. Cora is expert op het gebied van haken en heeft een fijne webshop met alle producten, die je nodig hebt op het gebied van haken. En daarnaast kun je ook leren haken via het Haak Helden Membership. Elke maand ontvang je dan een pakket met een nieuw patroon, alle bijbehorende materialen en videolessen. Super handig toch? Je zou Cora dus gerust een haakkoningin kunnen noemen! 

Cora wilde graag haar assortiment uitbreiden met een etui waarin je je haakspulletjes kunt opbergen. Denk bijvoorbeeld aan je haaknaalden, stekenmarkeerders, een schaartje en stopnaalden. Maar ook een tas voor het opbergen van je haakspullen, zoals je garen en je project. Natuurlijk wilde ik dat!

Intussen is er een haaketui in twee maten verkrijgbaar en projecttassen in maar liefst drie verschillende maten! 

Het perfecte haaketui voor jouw haaknaalden

Het eerste product dat ik samen met Cora ontwikkelde was een haaknaaldenetui. Super handig om niet alleen al je haaknaalden in op te bergen, maar ook je schaartje, naalden en steekmarkeerders. Je rolt hem op en kunt hem zo in je tas stoppen. Zo heb je altijd je spulletjes bij de hand!

Haaknaaldenetui op maat

Twee maten haaketuis

De haaketuis zijn er in twee maten:

  • Klein: met een aantal steekvakjes voor normale (dunne) haaknaalden & een vakje voor bijvoorbeeld een schaartje. Het kleine haaknaalden etui is ongeveer 23 cm breed en 20 cm hoog. 
  • Normaal: met  ruimte voor maar liefst 10 haaknaalden (ook met een groter handvat), vakje voor bijvoorbeeld je schaar, koordje voor je steekmarkeerders en opbergvakje voor je stopnaalden. De uitgebreide haaknaalden etui is ongeveer 33 cm breed en 23 cm hoog.

Haaknaaldenetui op maat

Hoe bestel ik een haaknaaldenetui? 

De bestellingen van de haaketuis gaan via de webshop van Cora. Daar vind je een aantal kant & klare exemplaren van de haaketuis. Maar je kunt er ook eentje op maat bestellen!  

>> Naar de kleine haaketuis in de webshop van Cora
>> Naar de normale haaketuis in de webshop van Cora
>> Naar de haaketuis op maat (op de site van Cora) 

Overigens kun je de stipetuis uit mijn webshop ook heel goed gebruiken als haaketui voor kleine haaknaalden. De stipetuis zijn namelijk hetzelfde als de kleine haaketuis bij Cora in de shop. Je ziet alle vrolijke exemplaren uit mijn webshop hieronder! 

Een projecttas voor jouw haakwerk

Recent zijn de projecttassen er bijgekomen. Want zo'n haaketui is heel handig, maar waar laat je het haakproject waar je aan werkt en - niet te vergeten - je garens? Daarvoor hebben wij projecttassen ontwikkeld in drie maten. Daarin kun je je haakwerk gemakkelijk ergens mee naartoe meenemen.

projecttassen voor je haakspullen

Projecttassen in drie formaten

  • Small: een schattig tasje, gemaakt voor het bewaren van één project. Ruimte genoeg voor een paar kleine bollen garen of 2 bollen garen van 100 gram. Perfect dus om je spulletjes voor één project mooi bij elkaar te houden.
  • Medium: een fijne maat projecttas als je ook wel eens wat grotere projecten hebt. Perfect voor als je bijvoorbeeld werkt aan een sjaal, omslagdoek of trui. De haaknaaldenetui past er los in. 
  • Large: genoeg ruimte voor flink wat bollen garen of wol en jouw grote haakproject zoals een deken, trui of zelfs een jurk. En dan heb je ook nog plek voor de haaknaaldenetui. Deze projecttas heeft aan de binnenkant nog twee vakken om wat kleine spulletjes in op te bergen. 

Alle tassen zijn voorzien trekkoordsluiting met een koordstopper. Zo blijven jouw spulletjes mooi in de projectas. En ze hebben een schouderband of een draaglus. Je kunt ze daardoor gemakkelijk meenemen. 

projecttas voor jouw haakwerk of breiwerk

Hoe bestel ik een projecttas? 

De bestellingen van de projecttassen gaan via de webshop van Cora. Daar vind je een aantal kant & klare exemplaren van de haaketuis. Maar je kunt er ook eentje op maat bestellen!  

>> Naar de projecttas small in de webshop van Cora
>> Naar de projecttas medium in de webshop van Cora
>> Naar de projecttas large in de webshop van Cora
>> Naar de projecttassen op maat (op de site van Cora) 

Overzicht van alle producten uit de samenwerking met Cora

Op deze pagina van Cora's webshop vind je alle informatie nog een keertje op een rijtje. Je kunt via Cora ook direct je bestelling plaatsen! 

Naar de haaketuis en projecttassen