KanjerKettingzakje (opbergzakje voor een KanjerKetting)

Opbergzakje KanjerKetting Sven Opbergzakje KanjerKetting Tate Opbergzakje KanjerKetting Beau    
 

Wat is een KanjerKetting?

Het is niet leuk als je kindje ziek is. En al helemaal niet als die ziekte levensbedreigend is. Om kindjes met kanker te steunen heeft de Vereniging Kinderkanker Nederland de KanjerKetting ontwikkeld. Hieronder vind je meer informatie van hun website

De KanjerKetting is een systeem dat bestaat uit kralen. Elke KanjerKraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, een scan, een lumbaalpunctie, haarverlies, een supergoede dag, een vreselijke rotdag, een operatie, verblijf op de intensive care enz. Kinderen met kanker rijgen deze KanjerKralen aan een ketting. Die ketting, de KanjerKetting, vertelt hun verhaal.
 

Waarom maak ik deze KanjerKettingzakjes? 

Een prachtig initiatief vind ik het; zo'n stoere, kleurrijke ketting. De KanjerKetting geeft troost en steun, en de kralen zijn een lichtpuntje tijdens de zware behandelingen. 

Een paar jaar geleden zag ik via Facebook de vraag van een moeder voorbijkomen of er iemand een opbergzakje kon maken voor de KanjerKetting van haar zoontje Wessel. Ik heb daarop gereageerd en maakte met liefde een KanjerKettingzakje voor hem. Met zijn naam erop en met auto's, want daar hield Wessel van.

Sindsdien heb ik nog een aantal KanjerKettingzakjes gemaakt. Waarom? Om de kindjes een lichtpuntje te geven. Ze zijn trots op hun KanjerKetting en hebben nu een mooi opbergzakje ervoor. 
 

Specificaties KanjerKettingzakje

  • Afmetingen: ongeveer 35 bij 25 centimeter (hoogte x breedte)
  • Materiaal buitenzijde: katoen, eventueel soepele spijkerstof
  • Voorzien van een treksluiting met een koord aan de bovenzijde
  • Voorzien van een handvat aan de zijkant 
  • Mogelijkheid tot het plaatsen van een (korte) naam of een letter. De naam of letter wordt met stof op het zakje gestikt. 
  • Wasbaar op 30 graden, niet in de droger
‚Äč

Hoe kan ik een KanjerKettingzakje bestellen? 

Ik maak graag een KanjerKettingzakje voor jouw kindje als hij of zij een KanjerKetting heeft. Wil je er eentje bestellen of meer informatie ontvangen? Neem dan even contact met mij op via info@pukkiez.nl