Handgemaakt opbergzakje voor een KanjerKetting (Kanjerkettingzakje)

Het is niet leuk als je kindje ziek is. En al helemaal niet als die ziekte levensbedreigend is. Om kindjes met kanker te steunen heeft de Vereniging Kinderkanker Nederland de KanjerKetting ontwikkeld. Een prachtig initiatief vind ik het; zo'n stoere, kleurrijke ketting. De KanjerKetting geeft troost en steun aan de kinderen, en de kralen zijn een lichtpuntje tijdens de zware behandelingen. 

Om deze waardevolle KanjerKetting op te bergen maak ik KanjerKettingzakjes. Mooie opbergzakjes - eventueel met de naam - in de stijl en de kleuren, waarvan de kleine kanjer van houdt. Omdat juist zij een mooi lichtpuntje verdienen! 
 

Handgemaakt opbergzakje voor Kanjerketting Noor

Waarom maak ik deze KanjerKettingzakjes? 

Een paar jaar geleden zag ik via Facebook de vraag van een moeder voorbijkomen of er iemand een opbergzakje kon maken voor de KanjerKetting van haar zoontje Wessel. Ik heb daarop gereageerd en maakte met liefde een KanjerKettingzakje voor hem. Met zijn naam erop en met auto's, want daar hield Wessel van.

Sindsdien maak ik deze zogenaamde KanjerKettingzakjes. Om de kindjes een lichtpuntje te geven. Ze zijn trots op hun KanjerKetting en hebben nu een mooi opbergzakje ervoor. 

"De Kanjerketting is een systeem dat bestaat uit kralen. Elke Kanjerkraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, een scan, een lumbaalpunctie, haarverlies, een supergoede dag, een vreselijke rotdag, een operatie, verblijf op de intensive care enz. Kinderen met kanker rijgen deze Kanjerkralen aan een ketting. Die ketting, de Kanjerketting, vertelt hun verhaal."


* informatie van de website Kanjerketting.nl 

Specificaties KanjerKettingzakje

  • Afmetingen: ongeveer 35 bij 25 centimeter (hoogte x breedte)
  • Materiaal buitenzijde: katoen, eventueel soepele spijkerstof
  • Voorzien van een treksluiting met een koord aan de bovenzijde
  • Voorzien van een handvat aan de zijkant 
  • Mogelijkheid tot het plaatsen van een (korte) naam of een letter. De naam of letter wordt met stof op het zakje gestikt. 
  • Wasbaar op 30 graden, niet in de droger

Handgemaakt opbergzakje voor KanjerKetting Olivier

Hoe kan ik een KanjerKettingzakje bestellen? 

Ik maak graag een KanjerKettingzakje voor jouw kindje als hij of zij een KanjerKetting heeft. Wil je er eentje bestellen of meer informatie ontvangen? Neem dan even contact met mij op via het formulier onderaan de pagina voor de mogelijkheden. 

Heb je een vraag of wil je een cadeau op maat bestellen?
Laat het mij gerust weten!