Win een handgemaakte feestslinger! 

Hoera! De nieuwe website van Pukkiez is live! Tijd voor een feestje. En wat is nou een feestje zonder mooie slinger? 

Daarom kun je nu de hierboven afgebeelde handgemaakte feestslinger van Pukkiez winnen. Deze prachtige slinger in oker, antraciet en saffier is maar liefst 5,9 meter lang en gemaakt van 12 stoffen vaantjes. De driehoekige vaantjes zijn lekker groot: 26 centimeter hoog en 18 centimeter breed aan de bovenzijde. 

Goed voor jarenlang plezier op elke verjaardag, feestje of babyshower! 

De winnaar van de feestslinger is Petra van Houwelingen. Gefeliciteerd! Ik neem snel contact met je op! 

Doe mee & maak kans op deze prachtige feestslinger!  

Meedoen is gemakkelijk! Schrijf je via de button hieronder in voor de nieuwsbrief van Pukkiez en maak kans op deze prachtige, handgemaakte feestslinger.

Op vrijdag 23 december 2022 kies ik uit alle inschrijvers op de nieuwsbrief de winnaar. Die zal bekend gemaakt worden op deze blog, op Facebook, Instagram en via de nieuwsbrief.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blog winactie feestslinger

Winactie handgemaakte feestslingers

Een fijne feestslinger van Pukkiez

Met een vrolijke, handgemaakte slinger wordt elk feestje leuker! Handig voor een verjaardag, een feestje of een babyshower. Voor op school, in een winkel, op kantoor, op het kinderdagverblijf of natuurlijk lekker thuis. Kies de lievelingskleur van de jarige of een kleur die past bij je interieur. 

De stoffen verjaardagsslingers zijn maar liefst 5,5 meter lang en zijn gemaakt van stoffen met het GOTS- of Oekotex-kenmerk. Die stoffen zijn op een wijze geproduceerd, die goed is voor mens, dier en natuur. Anders dan plastic of papieren verjaarsdagsslingers gaan deze stoffen slingers jarenlang mee.

Al met al een heel fijn duurzaam alternatief dus! 

Naar de feestslingers op maat

Nu al een handgemaakte feestslinger bestellen? 

Wil je niet wachten tot 23 december 2022 om te zien of jij gewonnen hebt en wil je nu al zo'n mooie feestslinger bestellen? Ik maak graag een feestslinger op maat voor je! Laat mij via het contactformulier hieronder weten wat je wensen zijn en ik kom snel bij je terug met een voorstel voor een mooie slinger van stof! 

Heb je een vraag of wil je een cadeau op maat bestellen?
Laat het mij gerust weten!