Blog: handgemaakte Moederdag-cadeaus in mijn webshop! 

21 april 2023 - Door Daniëlle

Breek jij ook elk jaar weer je hoofd over wat je moet geven voor Moederdag? Je wilt ook niet elke keer aankomen met die bos bloemen, fles wijn of doos chocola. Waarom kies je dit jaar niet een keer voor een handgemaakt cadeau voor jouw lieve moeder? 

In deze blog vind je mijn vier tips voor een handgemaakt cadeaus, die allemaal verkrijgbaar zijn in mijn webshop. Lees je mee?

Handgemaakt etui voor stipstokjes Moederdag

Tip 1 - een kleurrijk StipEtui

In deze vrolijk gekleurde etuis kun je de stokjes voor het stippen opbergen. Met 8 insteekvakjes voor stipstokjes en daarnaast nog een wat groter vak voor bijvoorbeeld je spiekkaartje met de maten, een paar wattenstaafjes of sateprikkertjes. Zo heb je alle stipspulletjes bij de hand. 

Lees meer over het StipEtui

Tip 2 - een handige shopper

Iedere moeder kan een fijne shopper gebruiken. Om wat kleine boodschapjes in te vervoeren, om mee te nemen naar het werk of het strand of te gebruiken tijdens een dagje shoppen. 

Naar de shoppers in de webshop

Handgemaakte shopper Moederdag

Handgemaakt keukenschort Luiza Moederdag

Tip 3 - een vrolijk keukenschort

Is jouw moeder gek op koken en bakken? Dan is een mooi keukenschort zeker een goede cadeautip. Die hangt toch veel leuker in haar keuken dan zo'n standaard kookschort? 

Naar de keukenschorten in de webshop

Tip 4 - herbruikbare wattenschijfjes

Vindt jouw moeder het belangrijk om haar huid goed te verzorgen? En gebruikt ze nog steeds de wegwerp-wattenschijfjes van de drogist? Geef haar dan een setje wasbare wattenschijfjes! Handig in het gebruik en ook nog eens beter voor het milieu. 

Naar de wattenschijfjes in de webshop

Handgemaakte wattenschijfjes Moederdag

Moederdagcadeaus in de webshop

Hieronder vind je het overzicht van alle cadeaus voor mama's in mijn webshop. Met liefde handgemaakt, maar lekker snel leverbaar. Heb je iets moois gevonden? Bestel dan op tijd, maar liefst voor 8 mei. Dan pak ik je cadeautje feestelijk in en heb je het op tijd in huis voor Moederdag! 

Maak er een mooie Moederdag van!